Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Η εφαρμογή μας μεγιστοποιεί την απόδοση του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, εξαλείφοντας σφάλματα και ανακρίβειες, μειώνοντας το φόρτο εργασίας, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Επομένως, μπορείτε να αποφύγετε το χάος της γραφειοκρατίας και να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά πράγματα.
Icon-27

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:

Μείωση της εισαγωγής δεδομένων και αποθήκευση όλων των πληροφοριών σε ένα μέρος, απλοποίηση της διαχείρισης των παροχών σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Icon-28

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:

Εξασφαλίστε την ετοιμότητα των εργαζομένων από την πρώτη ημέρα· και στην περίπτωση αποχώρησης εργαζομένου, τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και δεν υπάρχει κανένα περαιτέρω κόστος.

Icon-29

ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ:

Δώστε στους υπαλλήλους πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με μισθούς και επιδόματα. Αυτόματη αποστολή αιτήσεων για έγκριση στο κατάλληλο πρόσωπο ή τμήμα.

Icon-30

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ:

Ακολουθήστε, συμβάλλετε και αξιολογήστε τις τάσεις των αποζημιώσεων, για να είστε σε θέση να δίνετε αποζημίωση γρήγορα.

Icon-31

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ:

Χρήση του Κ2 με σκοπό την υλοποίηση εφαρμογών για όλες τις ανάγκες των εργαζομένων – από την πρόσληψη μέχρι την παρακολούθηση προσέλευσης.

Icon-32

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εξορθολογισμός της διαδικασίας ανακάλυψης απαιτήσεων, η έγκρισή τους και η πρόσληψη του προσωπικού.

Icon-33

ΜΙΣΘΟΙ:

Εξασφάλιση της έγκαιρης πληρωμής των εργαζομένων με λύσεις που συνεργάζονται με άλλα συστήματα, μείωση του χρόνου επεξεργασίας, εξάλειψη σφαλμάτων και αύξηση της αποτελεσματικότητας του κάθε βήματος.

Icon-34

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ:

Ορισμός και παρακολούθηση στόχων και αξιολόγησης, έτσι ώστε όλα τα μέρη να είναι καλά ενημερωμένα και να ενεργούν δίκαια και με συνέπεια.

Icon-35

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:

Παρακολουθήστε εύκολα την απόδοση και διασφαλίστε την κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού. Προσδιορίστε τους υποψηφίους για εκπαίδευση, παρακολουθήστε την πρόοδό τους και αξιολογήστε τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης.

Icon-36

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:

Προστασία των κρίσιμων αρχείων και διασφάλιση της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία, την αναθεώρηση και την ενημέρωση των πολιτικών της εταιρείας.

Icon-37

ΠΡΟΣΛΗΨΗ:

Μεγιστοποίηση των προσπαθειών πρόσληψης μέσω εργαλείων συνεργασίας και ενημερώσεις κατάστασης και προφίλ σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που θα μειώσει την ευπάθεια σε σφάλματα και θα μειώσει τη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων

Icon-38

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ:

Απλοποίηση της αποστολής και παρακολούθησης των αιτήσεων αδειών των υπαλλήλων. Δώστε στους προϊσταμένους τις πληροφορίες που χρειάζονται για την επεξεργασία αυτών των αιτήσεων. Η συγκέντρωση επιτρέπει την παρακολούθηση και πρόβλεψη των τάσεων.

Dynamický přehled o kandidátech

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:

Δημιουργήστε μια ζωντανή βάση δεδομένων των ατόμων που αναζητούν εργασία. Αποθήκευση, ανάλυση και αξιολόγηση των επαγγελματικών βιογραφικών και των απαιτήσεων. Επιλογή του κατάλληλου υποψηφίου.

Přehledy a analýzy personální oddělení

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ:

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο άμεση πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και σε ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να ψάξετε για τάσεις και σχέσεις.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας