Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Βγάλτε χρήματα. Οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ χρειάζονται εργαλεία, τα οποία διευκολύνουν την απόδοση και την αύξηση των πωλήσεων. Οι επιχειρηματικές εφαρμογές αποτελούν πολύ συχνά εμπόδιο παρά βοήθεια. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.
Icon-16

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ:

Συνεργαστείτε σε εκστρατείες – εσωτερικά και με φορείς – επωφεληθείτε από την αποστολή, την έγκριση και την παρακολούθηση της απόδοσης της διανομής, τα μέσα ενημέρωσης, την αγορά του χώρου κλπ.

Icon-17

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Εφαρμογή διαδικασιών που κινητοποιούν τα μέλη της ομάδας να συνεργάζονται με σκοπό τη δημιουργία αποτελεσματικού περιεχομένου μάρκετινγκ και υποστήριξης πωλήσεων.

Icon-18

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ:

Διαχείριση της ροής περιεχομένου μεταξύ των μερών, με σκοπό τη διασφάλιση της δημοσίευσης των σωστών μηνυμάτων και περιεχομένου στο σωστό χρόνο, μέσω των κατάλληλων καναλιών.

Icon-19

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ:

Διευκολύνετε τους πελάτες να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, χωρίς επιπλέον κόπο από τις πωλήσεις.

Icon-20

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:

Εποπτεία και παρακολούθηση πληροφοριών δια μέσου εσωτερικών και εξωτερικών συστημάτων και εκτέλεση ενεργειών σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες εκκίνησης.

Icon-21

ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ (SELF-SERVICE) ΠΕΛΑΤΩΝ:

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα αυτοεξυπηρετούμενης λύσης των παραγγελιών, της παρακολούθησης και της επίλυσης προβλημάτων.

Icon-22

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ:

Προκειμένου να έχετε μια επιτυχημένη δράση, κρατήστε τους όλους ενημερωμένους και συγχρονισμένους με τα καθήκοντα, τις προθεσμίες, τις πληροφορίες και τις αναφορές.

Icon-23

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:

Εκχώρηση και διαχείριση των εργασιών κατά τη δημιουργία διαφορετικών απόψεων των επερχόμενων προσφορών.

Icon-24

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ:

Διαχειριστείτε μια σταθερή διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει την τιμολόγηση, τη δημιουργία προσφοράς, την ενσωμάτωση σε εταιρικά συστήματα, τη διαχείριση συμβάσεων, τιμολογίων και πληρωμών.

Icon-25

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ:

Δημιουργήστε και παρακολουθήστε παραγγελίες πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από υπεργολάβους, όλα πλήρως ελεγχόμενα.

Icon-26

ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ:

Διαχείριση και παρακολούθηση των υποχρεώσεων των εταιρικών σχέσεων σε ολόκληρη την εταιρεία και τους ιδιοκτήτες της.

Od vizitky ke spokojenému zákazníkovi

ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ

Πάρτε μια επισκόπηση των επαφών σας για να βοηθηθείτε να μην ξεχνάτε τους πελάτες σας. Δώστε τους τη μέγιστη προσοχή και την αίσθηση αποκλειστικότητας.

Řízení výkonnosti

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δημιουργία επιχειρηματικών στόχων και την παρακολούθηση της εφαρμογής τους. Ανταποκριθείτε εγκαίρως στις μεταβαλλόμενες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς. Εμφάνιση της απόδοσης σε γραφήματα και καλά τσοποθετημένες αναφορές.

Přehledy a analýzy prodej a marketing

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο την άμεση πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και σε ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να ψάξετε για τις τάσεις και τις σχέσεις.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας