Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Διαθέτει η εταιρεία σας διάφορα συστήματα για διαφορετικές μορφές αιτήσεων; Εξαιτίας αυτού, συχνά δεν έχετε ιδέα για το ποια είναι η κατάσταση της εφαρμογής, αν είναι διπλότυπο ή ακόμα εκκρεμεί για αποδοχή; Η έγκριση των οικονομικών πόρων, η απουσία υπαλλήλου ή οι παραγγελίες και οι αγορές μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο για κάθε εταιρεία. Το σύστημά μας θα σας βοηθήσει να συνδέσετε αιτήσεις και παραγγελίες, να παρακολουθείτε αυτόματα τη δυνατότητα αντικατάστασης ενός υπαλλήλου, σε περίπτωση ασθένειας ή διακοπών, και μέσω του κεντρικού ημερολογίου θα επιβλέπει την αποτελεσματική χρήση των εταιρικών πόρων.
Icon-33

ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε εσωτερικές αγορές και να επιταχύνετε τη διαδικασία παραγγελίας και έγκρισης, χρησιμοποιήστε τον κατάλογο των υπηρεσιών και των αγαθών, μαζί με το σύστημα των κεντρικών εντύπων αιτήσεων. Με ένα ενιαίο σύστημα εσωτερικών παραγγελιών, εξοικονομείτε χρόνο κατά την επεξεργασία των αιτήσεων, επίσης έχετε επισκόπηση όλων των παραγγελιών, καθώς και τη δυνατότητα αυτόματου συστήματος παραγγελίας για επιλεγμένους προμηθευτές.

Icon-34

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ο προγραμματισμός διακοπών δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ χωρίς περιπλοκές. Έντυπα χαρτιού εξαφανίζονται, υπάρχει σύγχυση όταν καταγράφεται η απουσία σε διαφορετικούς χώρους εργασίας και είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης. Με το κεντρικό μας ημερολόγιο έχετε ένα ισχυρό εργαλείο. Το σύστημα μπορεί να μεταβιβάσει αυτόματα τις αντικαταστάσεις, προειδοποιώντας τους προϊσταμένους των αντικρουόμενων αιτημάτων. Επίσης μπορεί να μεταδώσει δεδομένα σχετικά με τις απουσίες, ώστε να βοηθήσει στον υπολογισμό των μισθών.

Icon-35

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Σχεδόν όλοι χρειάζεται να επιλύσουν προβλήματα με τους πόρους της εταιρείας. Έχετε κλείσει μια αίθουσα συσκέψεων ή ένα αυτοκίνητο, αλλά το δωμάτιο ήταν απασχολημένο, και το αυτοκίνητο ήταν βρώμικο. Για να μην το αντιμετωπίσετε στο μέλλον, χρησιμοποιήστε το κεντρικό ημερολόγιο πόρων. Κάθε πόρος στο κεντρικό ημερολόγιο έχει έναν καθορισμένο διαχειριστή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για κάθε πόρο. Επιπλέον, μετά από κάθε ενέργεια, το σύστημα δημιουργεί αυτόματα ερωτήσεις σχετικά με το αν όλα ήταν εντάξει, και παρακολουθεί τη βέλτιστη διαχείριση των πόρων.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας