Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Με τη λύση μας, οι κατασκευαστές είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην παγκόσμια ζήτηση. Με αυτοπεποίθηση, διαχειρίζονται τα πάντα από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέσω της διαχείρισης του έργου, μέχρι τη διαχείριση του κύκλου ζωής των προϊόντων.
Icon-80

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ:

Διαχειριστείτε καλύτερα την επίλυση των απαιτήσεων εγγύησης μέσω προσαρμοστικών διαδικασιών διαχείρισης υποθέσεων και διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης της εγγύησης, της έγκρισης, της αναθεώρησης αιτήσεων και της έγκρισής τους.

Icon-76

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ:

Βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, μείωση του κόστους και του κινδύνου, μέσω της έγκαιρης αναγνώρισης των προβλημάτων, τη διαλογή τους, την επίλυση και την επακόλουθη αναφορά των τάσεων.

Icon-73

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:

Διαχείριση των πολύ σύνθετων διαδικασιών παραγωγής, από τη φάση της έρευνας, μέσω της διαχείρισης δοκιμών, των αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, μέχρι την προετοιμασία μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Icon-50

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:

Υποστήριξη της διαδικασίας επιλογής των υπεργολάβων, ώστε να είναι πιο εύκολη η παρακολούθηση και η αξιολόγησή τους.

Icon-78

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ:

Παρακολούθηση και αυτοματοποίηση της διαχείριση της ροής αποθεμάτων και αξιολόγηση της ποιότητας της προσφοράς, καθώς και εξασφάλιση της ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας της αλυσίδας εφοδιασμού.

Icon-57

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ:

Μείωση του κινδύνου και διασφάλιση της συμμόρφωσης, τόσο με τη νομοθεσία, όσο και με τις εταιρικές μεθοδολογίες, μέσω της διαχείρισης της έγκρισής τους, της διανομής τους και της επιβεβαίωσης παραλαβής τους από τον εργαζόμενο.

Icon-81

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Διαχείριση του προϊόντος από το σχεδιασμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία, τις διαδικασίες και τις πληροφορίες σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Icon-64

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ:

Αύξηση της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση έργων, μέσω της εφαρμογής προσαρμοστικών διαδικασιών για κάθε φάση και τύπο του έργου.

Icon-54

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

Βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες και μείωση του κόστους, μέσω διαδικασιών και κυκλοφορίας πληροφοριών.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας