Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Με τις λύσεις μας, τα δικηγορικά γραφεία μπορούν πλέον να επικεντρωθούν στο κυριότερο θέμα – τους πελάτες τους.


Οι δικηγόροι πελάτες μας εκτιμούν τη λιγότερη γραφειοκρατία, την ακριβέστερη εργασία, τα πιο λεπτομερή στοιχεία και την εξάλειψη της δύσκολης χειροκίνητης εργασίας.
Icon-64

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ:

Διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας, τα σχετικά δεδομένα, τα έγγραφα, τους όρους και τις επαφές σας σε ένα μόνο σημείο. Ενεργοποιήστε ροές εργασίας και συνεργαστείτε με άλλους δικηγόρους και συμμετέχοντες.

Icon-65

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ:

Αυτοματοποιήστε την ακριβή τιμολόγηση, μέσω κεντρικής διαχείρισης αμοιβών, λογιστικών κανόνων και δεδομένων σχετικών με τους πελάτες.

Icon-66

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ:

Εξασφαλίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας, μέσω της ακριβούς διαχείρισης των πελατών, των "άλλων μερών" και των δικηγόρων που υπερασπίζονται τα άλλα μέρη. Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία διατήρησης των ίδιων όρων, σύμφωνα με τη νομοθεσία μέσω εύρυθμων αρχείων πελατών, ψηφιακά διαχειριζόμενων περιπτώσεων και άλλων συστημάτων.

Icon-67

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ:

Αυτοματοποίηση και κεντρική διαχείριση του κύκλου ζωής των συμβολαίων, συμπεριλαμβανομένων των εξουσιοδοτήσεων, των διαπραγματεύσεων, της προετοιμασίας περιεχομένου, της διαχείρισης των υποχρεώσεων, της επικοινωνίας, της διαφάνειας, της διαχείρισης εγγράφων, του τερματισμού της σύμβασης και της διαχείρισης αλλαγών.

Icon-68

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ:

Διαχειριστείτε, αποθηκεύστε, χρησιμοποιήστε και τροποποιήστε όλα τα δεδομένα σε ψηφιακή μορφή.

Icon-69

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Χρησιμοποιήστε τις αρχές για μετατροπή της εργασίας με ηλεκτρονικά έγγραφα σε πιο αποδοτική, σε όλα τα συστήματα κεντρικής διαχείρισης αρχείων, διαλογής, αποθήκευσης και διάθεσής τους.

Icon-70

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ:

Διαχείριση και διατήρηση της πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των εμπορικών σημάτων και της καταχώρισης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, μαζί με δεδομένα σχετικά με τις αγορές και τα μοντέλα τους, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική χρήση και προστασία των επενδύσεων των πελατών.

Icon-71

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ:

Εκτελέστε αποτελεσματικότερες νομικές πράξεις μέσω του εξορθολογισμού των διαδικασιών που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή των κατάλληλων ατόμων την κατάλληλη στιγμή. Περιλαμβάνονται διαδικασίες όπως η αναθεώρηση των συμβάσεων, οι αιτήσεις για εμπορικά σήματα και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, οι εταιρικές διαφορές, η λήξη των συμβάσεων εργασίας κ.λπ.

Icon-72

ΑΠΟΔΟΧΗ ΝΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ:

Αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας υιοθέτησης νέου πελάτη από την αρχή μέχρι το τέλος. Συντομεύστε το χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρώσετε κάθε βήμα και επιτρέψτε σε όλους τους υπαλλήλους να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην εργασία τους με τους πελάτες και λιγότερο χρόνο σε ανεπαρκή γραφειοκρατία

Icon-73

ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ:

Καταγράψτε με ακρίβεια το χρόνο και το κόστος σε οποιαδήποτε συσκευή.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας