Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Η διαχείριση λειτουργιών εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της εταιρείας, την πρόβλεψη και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία. Η λύση μας παρέχει εφαρμογές που απλοποιούν τις λειτουργικές διαδικασίες και παρέχουν μια επισκόπηση όλων των πτυχών της λειτουργίας μιας επιχείρησης.
Icon-01

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ:

Εξοπλίστε το τηλεφωνικό σας κέντρο, έτσι ώστε να μπορεί να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συνοχή και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Icon-02

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ:

Παρακολούθηση όλων των διαδικασιών και των σχετικών δεδομένων και εφαρμογή κανόνων για διαδικασίες που εξασφαλίζουν διαφάνεια, συνοχή και διατήρηση συνολικής συμμόρφωσης με τη νομοθεσία.

Icon-03

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ:

Βεβαιωθείτε ότι οι κατάλληλες συμβάσεις ή μέρη των συμβάσεων είναι σύμφωνα και ότι εξουσιοδοτημένα μέρη έχουν την απαιτούμενη ευθύνη.

Icon-04

HELP DESK:

Οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην επιχείρησή σας, είτε εντός είτε εκτός της εταιρείας, μπορεί να χρειαστούν αυτοεξυπηρέτηση, συμβουλές ειδικού και μια επισκόπηση της εξέλιξης μιας λύσης.

Icon-05

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ:

Εξασφαλίστε τις εφαρμογές που θα επιτρέπουν στους υπαλλήλους να αναφέρουν και να παρακολουθούν συμβάντα.

Icon-06

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ:

Αποτελεσματική εποπτεία της ροής προμηθειών στην επιχείρησή σας, με μια επισκόπηση της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, που θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Icon-07

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ IT SERVICE:

Διευκολύνετε την ομάδα ΙΤ σας στο να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στην εταιρεία σας, χρησιμοποιώντας αυτοεξυπηρετούμενη (self-service) διαχείριση των αιτήσεων υπηρεσιών και αναφορών.

Icon-08

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απλοποιήστε την προετοιμασία των νομικών εγγράφων σε όλα τα συστήματα χάρη στην κεντρική διαχείριση των αρχείων, τη διαλογή, την αποθήκευση και την καταστροφή, σύμφωνα με τους αποδεκτούς νομικούς κανόνες.

Icon-09

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ

Κάντε λήψη στρατηγικών αποφάσεων για την επιχείρησή σας κατά τη διαδικασία των συγχωνεύσεων ή των εξαγορών, διατηρώντας παράλληλα τους βασικούς διαχειριστές ενημερωμένους και ακολουθώντας τους απαραίτητες στόχους.

Icon-10

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ:

Διατηρήστε τα έργα σας υπό έλεγχο με διαδικασίες οι οποίες δείχνουν την κατάσταση του έργου, συμπεριλαμβανομένων των καθηκόντων, της αδειοδότησης και της ευθύνης.

Icon-11

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ:

Διαχείριση κινδύνων και καλύτερη επίλυση συμβάντων, χρησιμοποιώντας τις λειτουργικότητες αναφοράς και παρακολούθησης.

Icon-12

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

Αυξήστε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών διαδικασιών σας, σύμφωνα με το US Sarbanes-Oxley Act, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους υποστήριξης του ελέγχου.

Icon-13

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ:

Απλοποιήστε τη συγκέντρωση των διαδικασιών των αλυσίδων εφοδιασμού και την αποστολή εγγράφων, όπως αγορών και παραγγελιών πωλήσεων.

Icon-14

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ:

Χρησιμοποιήστε απλά εργαλεία για να παρακολουθείτε το πώς η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το χρόνο λειτουργίας.

Icon-15

ΣΥΣΤΗΜΑ TICKETING:

Παρακολουθείστε τα tickets των προβλημάτων και τις λύσεις τους, έτσι ώστε να μειωθούν οι απαιτήσεις προς το IT.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας