Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Μήπως ο διαμοιρασμός πληροφοριών εντός της εταιρείας αποτελεί εμπόδιο για σας; Μήπως το mailbox κατακλύζεται από μαζικά e-mails που περιέχουν έγγραφα; Σας λείπει το κεντρικό ημερολόγιο των έργων και η λίστα εργασιών; Και τι συμβαίνει με την κοινοποίηση πληροφοριών των πελατών σας στον εξωτερικό server; Η intranet και extranet δικτυακή μας πύλη (portal) συνδέεται με τα εταιρικά σας πληροφοριακά συστήματα, παρέχοντας σας ευκολότερους τρόπους δημοσίευσης πληροφοριών, τόσο για τους υπαλλήλους, όσο και για το πελατολόγιο σας, καθώς και για εξωτερικούς συνεργάτες.
Ikony WEB_ECM_2015-01

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

Οι λύσεις μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αποθηκευτικό χώρο για τα έργα σας. Επιπλέον οι λύσεις μας παρέχουν ρυθμίσεις δικαιωμάτων χρήστη και ένα ημερολόγιο για τα έργα σας. Το σύστημα θα κρατά όλα τα σημαντικά επιχειρηματικά έγγραφα σε ένα μέρος, κάνοντας περιττές τις αναζητήσεις σε πολλά διαφορετικά επιχειρηματικά συστήματα. Δεν θα υπάρχουν πλέον καθυστερήσεις και επανειλημμένες αναζητήσεις e-mail, ούτε αμφιλεγόμενες εκδόσεις εγγράφων.

Icon-02

ΚΟΜΨΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Θα δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό δικτυακό portal για την εταιρεία σας σύμφωνα με τα γραφικά σας πρότυπα και τις τρέχουσες σχεδιαστικές σας απαιτήσεις στο δίκτυο. Μαζί με τον κομψό σχεδιασμό και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, θα προετοιμάσουμε δομημένο αποθετήριο όλων των απαραίτητων πληροφοριών και υψηλής ποιότητας full-text αναζήτηση. Χάρη στην ευδιάκριτη και ελκυστική ιστοσελίδα, οι επισκέπτες σας θα χαρούν να επιστρέψουν σε αυτή, γιατί θα βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν.

Icon-03

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ

Οι λύσεις μας όχι μόνο θα σας βοηθήσουν με ένα δομημένο αποθετήριο όλων των πληροφοριών σε ένα μέρος, αλλά θα σας προσφέρουν επίσης και εργαλεία υποστήριξης της ομαδικής εργασίας. Χάρη στους ιστότοπους έργων, θα έχετε ένα ολοκληρωμένο χώρο με καθορισμένη πρόσβαση σε επιλεγμένους χρήστες για μεμονωμένα έργα. Το ημερολόγιο των έργων θα παρακολουθεί τα ορόσημα του έργου και θα ενημερώνει αυτόματα τους συμμετέχοντες σχετικά με τις προθεσμίες. Μια βιβλιοθήκη εγγράφων θα συγκεντρώνει όλες τις σχετικές πληροφορίες για κάθε έργο σε ένα μέρος.

Icon-04

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Τα έντυπα αίτησης για άδεια διακοπών, οι ιατρικές βεβαιώσεις, τα φύλλα ενοικίασης αυτοκινήτου αποτελούν πια εύκολη υπόθεση για τις ηλεκτρονικές μας φόρμες. Δεν θα υπάρχουν πια έντυπες φόρμες που χρειάζονται μακρόχρονη επεξεργασία και που σε πολλές περιπτώσεις χάνονται. Χάρη στο σύστημά μας, δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε την αναζήτησή σας και να ελέγξετε τη εγκυρότητα του αιτήματος. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να δημιουργούν διαφορετικούς τύπους εφαρμογών και να τους στέλνουν απευθείας στους προϊσταμένους τους. Τα οφέλη είναι η ολοκληρωμένη σύνοψη των αιτημάτων, η σημαντική επιτάχυνση της διαδικασίας έγκρισης και η μείωση των διοικητικών εργασιών που σχετίζονται με περιττές γραφειοκρατικές πράξεις.

Firemní či zákaznické portály - přehledy a analýzy

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε σημαντικές πληροφορίες και σε ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε τάσεις και σχέσεις.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας