Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Κρατήστε τα έργα σας υπό έλεγχο και απλουστεύστε τη διαχείρισή τους. Σε κάθε στάδιο του έργου εξαλείψτε τους κινδύνους και διασφαλίστε την έγκαιρη ολοκλήρωση. Η διαχείριση των έργων δεν θα αποτελεί πλέον εφιάλτη.
Rozpočty a prognózy projektů

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Εκτίμηση της απαραίτητης προσπάθειας, αναλογισμός της υπεργολαβίας και υπολογισμός του συνολικού κόστους και εσόδων. Έγκριση του προϋπολογισμού και παρακολούθηση της χρήσης του.

Správa projektů

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

Εξέταση όλων των παραμέτρων του έργου και καθορισμός της μεθόδου υπολογισμού. Ιεραρχική οργάνωση έργων και υποέργων, συνδυασμός διαφορετικών ειδών.

Plánování zdrojů

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

Κάθε εργασία έχει διαφορετικές απαιτήσεις πόρων. Αυτοματοποιήστε την κατανομή των διαθέσιμων πόρων σε αυτές τις απαιτήσεις. Εξετάστε τη διαθέσιμη χωρητικότητα και μην υπερφορτώνετε τον πόρο σας.

Výkazy práce

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Παροχή έγκαιρης δήλωσης εργασίας χάρη στις προειδοποιήσεις και τους ελέγχους. Μην περιμένετε στο γραφείο διοίκησης, αλλά χρησιμοποιήστε κινητές συσκευές και υποβάλλετε δηλώσεις από οπουδήποτε.

Projektová dokumentace

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η κεντρική διαχείριση των αρχείων τεκμηρίωσης του έργου λαμβάνει υπόψιν τα δικαιώματα πρόσβασης των χρηστών και εξασφαλίζει πάντα την εργασία με την πιο ενημερωμένη έκδοση του εγγράφου. Η σαφής αναζήτηση επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση σε έγγραφα που χρειάζονται την ίδια στιγμή.

Přehledy a analýzy

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε σημαντικές πληροφορίες και σε ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να ψάξετε για τις τάσεις και τις σχέσεις.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας