Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Έχεις κουραστεί από την συνεχή γραφειοκρατία; Ανέχτηκες αρκετά να τρέχεις, να τηλεφωνείς ή και να στέλνεις e-mail μέσα στην εταιρεία, για μόνο ένα τιμολόγιο; Δέχεσαι τηλεφωνήματα από οργισμένους προμηθευτές επειδή ακόμα δεν έχουν λάβει την πληρωμή τους; Χάρη στο σύστημα διαχείρισης των εισερχόμενων τιμολογίων, έχεις όλη την διαδικασία υπό έλεγχο – από τις έγκαιρες πληρωμές και την ταχύτατη παρακολούθηση της διαδικασίας έως την απλή διόρθωση των πληροφοριών και τον έλεγχο της κατάστασης για κάθε τιμολόγιο.
test

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Αν λάβετε ένα τιμολόγιο σε έντυπη μορφή, μπορείτε απλά να το σαρώσετε και να εξάγετε πληροφορίες από αυτό, να επαληθεύσετε την ακρίβεια των πληροφοριών και στη συνέχεια να το καταστρέψετε. Μόλις εισαχθεί ένα τιμολόγιο στο σύστημα, ο κύκλος ζωής του είναι υπό έλεγχο. Τα ψηφιοποιημένα τιμολόγια μπορούν εύκολα να διαμοιραστούν, να προωθηθούν, να αναζητηθούν, να υποστούν επεξεργασία και να αρχειοθετηθούν, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια λόγω των εύκολων ρυθμίσεων των δικαιωμάτων πρόσβασης.

2

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Η αντιγραφή δεδομένων από έντυπα τιμολόγια με το χέρι είναι χρονοβόρα και συνεπώς δαπανηρή και επιπλέον προκύπτουν αναπόφευκτα λάθη κατά την διαδικασία. Μόλις σαρωθεί ένα τιμολόγιο στο σύστημά μας, μπορούν όλες οι πληροφορίες που περιέχει να εξαχθούν αυτόματα. Αυτό σημαίνει, ότι σύμφωνα με συγκεκριμένες παραμέτρους, το σύστημα αναγνωρίζει τον τύπο εγγράφου και εξάγει τα απαιτούμενα δεδομένα. Αρχεία που αξιολογούνται ως διφορούμενα μπορούν να υποβληθούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο ώστε να εξεταστούν περαιτέρω.

3

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

Χρειάζεται να βρείτε γρήγορα ένα συγκεκριμένο τιμολόγιο; Η αναζήτηση τιμολογίων σε αρχειοθήκες μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες. Με την εγγραφή τιμολογίων σε ψηφιοποιημένη μορφή στο σύστημά μας θα αποκτήσετε μια καθορισμένη τοποθεσία από την οποία θα βρίσκετε το τιμολόγιο γρήγορα, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Χάρη στην αναζήτηση πλήρους κειμένου μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα τιμολόγιο για το οποίο θυμάστε μόνο το όνομα των προϊόντων ή υπηρεσιών που σχετίζεται.

4

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ

Αποφύγετε περιττές πολύπλοκες διαδικασίες, όπως τιμολόγια που εγκρίνονται προτού τα εισαγάγετε στους λογαριασμούς και πληρώνονται. Από τη στιγμή που εισάγετε το τιμολόγιο στο σύστημά μας, μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα όλες τις προθεσμίες. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο μέσω των υπενθυμίσεων, αλλά και χρήματα μέσω των επιβραβεύσεων για έγκαιρες πληρωμές. Το σύστημα παρακολουθεί ένα τιμολόγιο έτσι ώστε να μην "μπλοκάρει" οπουδήποτε και σε περίπτωση απουσίας του εξουσιοδοτημένου προσώπου, προωθεί αυτομάτως το τιμολόγιο σε κάποιον εκπρόσωπο. Ελέγχει επίσης τα όρια, για παράδειγμα, κανείς να μην υπερβαίνει τα όρια πληρωμής ενός τιμολογίου.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας