Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Αγωνίζεστε κάθε μήνα με την εισερχόμενη αλληλογραφία; Έχετε καταχωρήσει μόνο σε χαρτί εισερχόμενα e-mails και δεν ενδιαφέρεστε για την περαιτέρω επεξεργασία τους; Τι γίνεται με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων στο γραμματοκιβώτιο; Ίσως σας έχει συμβεί ένα από τα δέματα σας να χαθεί. Αντικαταστήστε το βιβλίο αλληλογραφίας με ένα ηλεκτρονικό και κατευθύνετε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα σε ένα κεντρικό αποθετήριο.
Icon-10

AKOMA KAI TA ΕΝΤΥΠΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ.

Τα ηλεκτρονικά αρχεία όλων των μορφών από τα εισερχόμενα μηνύματα έχουν ήδη βοηθήσει πολλές εταιρείες. Οι λύσεις μας, σας βοηθούν να διαιρείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τις επιλεγμένες λειτουργίες των εγγράφων, σε ένα κεντρικό αποθετήριο. Με τη σάρωση αντικειμένων και την ανάθεση γραμμικών κωδικών, θα βεβαιωθείτε ότι η αλληλογραφία σας θα αποθηκεύεται πάντα με ασφάλεια σε ένα μέρος.

Icon-11

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα έγγραφα σε έντυπη μορφή είναι εύκολο να χαθούν. Η έγκαιρη ηλεκτρονική εγγραφή όλων των τύπων εισερχόμενης αλληλογραφίας, σας επιτρέπει να στέλνετε στους σχετικούς υπαλλήλους ένα ηλεκτρονικό έγγραφο αντί για ένα απλό χαρτί. Χάρη σε αυτό, οι προγραμματισμοί παρακολούθησης της καταχώρισης των συμβάσεων και των εγκρίσεων τιμολογίων γίνονται πολύ πιο σαφείς.

Icon-12

BACKUPS ΓΙΑ ISDS

Όλο και περισσότερα έγγραφα κυκλοφορούν σήμερα μέσω data boxes (ISDS), όπου τα μηνύματα διαγράφονται μετά από 90 ημέρες. Ξεφορτωθείτε την ενοχλητική εκτύπωση και προώθηση. Η λύση μας συνδέεται άμεσα με τα ISDS και κατεβάζει αυτόματα όλα τα νέα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων, στο αποθετήριο της εταιρείας σας, όπου ταξινομούνται. Υπάρχει μια αυτόματη καταχώρηση της ληφθείσας αλληλογραφίας στο ηλεκτρονικό βιβλίο.

Icon-13

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ

Τα διαφορετικά είδη αλληλογραφίας απαιτούν ξεχωριστή επεξεργασία. Το σύστημά μας επιτρέπει διαφορετικούς τύπους ροών εργασίας. Δεδομένου ότι όλα τα μηνύματα καταχωρούνται ηλεκτρονικά, η διανομή και η κυκλοφορία των εγγράφων μπορούν να ελεγχθούν εύκολα. Ανάλογα με τον τύπο του εγγράφου, ορίζονται η εξουσιοδότηση πρόσβασης, η ανάθεση εργασιών και οι ειδοποιήσεις προθεσμιών.

Icon-14

ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η παρακολούθηση εγγράφων ή μηνυμάτων από data boxes παλαιότερα έπαιρνε κάποιες ώρες, όμως χάρη στην καταχώριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τώρα χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά του εγγράφου ή το πλήρες κείμενο. Οι ρυθμίσεις δικαιωμάτων πρόσβασης για διαφορετικά τμήματα αλληλογραφίας αποτελεί μια συνηθισμένη διαδικασία.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας