Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Ανησυχείτε ότι οι συμβάσεις της εταιρείας σας δεν είναι ασφαλείς; Δεν είναι εφικτό να ελέγξετε ποιος έχει πρόσβαση σε αυτές και αν εξακολουθούν να τις μοιράζονται μέσα στην εταιρεία και πέραν αυτής; Και τι γίνεται με τη διαδικασία της δημιουργίας τους; Είναι πραγματικά γρήγορη και αποτελεσματική; Μήπως προκύπτουν καθυστερήσεις αλλά και σφάλματα; Οι συμβάσεις αποτελούν τη βάση για κάθε εταιρεία. Για να αποφύγετε προβλήματα με τις συμβάσεις, επιλέξτε τις λύσεις μας. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο της πρόσβασης και της διαδικασίας δημιουργίας των συμβάσεων, σύμφωνα με σαφέστατα καθορισμένους κανόνες.
Icon-27

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ

Το αποθετήριο μας χρησιμοποιεί ένα σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης που βασίζεται σε εξουσιοδοτήσεις. Σε κάθε χρήστη έχουν ανατεθεί δικαιώματα πρόσβασης, που υποδεικνύουν τα έγγραφα με τα οποία επιτρέπεται να εργάζεται και ποιες ενέργειες μπορούν να εκτελέσουν. Όλα τα δικαιώματα καταγράφονται επίσης στο σύστημα για πιθανό έλεγχο. Οι συμβάσεις σας θα είναι ασφαλείς για πάντα.

Icon-28

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Εάν εργάζεστε με ένα μεγάλο αριθμό συμβάσεων, είναι κάτι το οποίο γνωρίζετε σίγουρα. Μήπως οι συμβουλευτικές υπηρεσίες διαρκούν περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε και εμπλεκόμενοι, χωρίς την απαραίτητη εμπειρία, επεμβαίνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση, επειδή όλοι εργάζονται σε μια διαφορετική εκδοχή της συμβολαίου; Η λύση μας είναι ικανή να ορίσει σαφείς και ξεκάθαρους κανόνες για τη σύναψη συμβάσεων, άλλα και για την έγκρισή τους. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε διαφορετικά είδη διαδικασιών έγκρισης ανάλογα με τον τύπο της σύμβασης. Τέλος οι περιττές καθυστερήσεις, και τα περιττά λάθη.

Icon-29

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ;

Είναι σημαντικό να εργάζεστε με την σωστή έκδοση της σύμβασης. Αλλά συχνά συμβαίνει να εργάζονται πάνω στην ίδια σύμβαση πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα. Στη συνέχεια οι αλλαγές που προκύπτουν πρέπει να συνδέονται με τις συμβάσεις και είναι σημαντικό όλοι να έχουν την τελευταία έκδοση. Το σύστημά μας διασφαλίζει ότι η διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα και κουραστική και ότι επίσης δεν δημιουργεί πολλά λάθη. Θα σας προσφέρουμε ένα αξιόπιστο αποθετήριο με ένα σύστημα διαχείρισης έκδοσης και με ιστορικό αλλαγών στο έγγραφο. Ως αποτέλεσμα, θα υπάρχει πάντα μόνο μία τρέχουσα έκδοση της σύμβασης.

Icon-30

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ

Η σύμβαση δεν είναι μόνο ένα απλό έγγραφο. Συχνά περιέχει διάφορα παραρτήματα και συνημμένα, τα οποία είναι ανεξάρτητα από τις αλλαγές στις συμβάσεις. Η λύση μας συνδέει τα σχετικά έγγραφα μεταξύ τους. Χάρη σε αυτό, θα έχετε πάντα τα έγγραφα σας σε ένα μέρος ασφαλές και υπό έλεγχο. Μειώστε στο ελάχιστο τις διοικητικές εργασίες που σχετίζονται με τις συμβάσεις.

Icon-31

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Το σύστημά μας θυμάται επίσης τις εργασίες που σχετίζονται με έντυπα έγγραφα. Παρακολουθήστε αυτούς που δανείστηκαν τα πρωτότυπα έγγραφα. Ένα βιβλίο δανεισμού θα είναι διαθέσιμο στο πλαίσιο του συστήματος και μπορεί να προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια κατά τον έλεγχο ή κατά τον εντοπισμό πρωτοτύπων.

Icon-32

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ E-MAILS ΜΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Ξεχάστε τις στιγμές που τα εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας σας ήταν γεμάτα με διαφορετικές εκδόσεις και παραρτήματα συμβολαίων, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε ποια έκδοση είναι έγκυρη. Χάρη στο αξιόπιστο αποθετήριο, μπορείτε απλά να στείλετε ένα σύνδεσμο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μειώνοντας έτσι τα περιεχόμενα του γραμματοκιβωτίου σας στο ελάχιστο και μειώνοντας σημαντικά το φορτίο δικτύου.

Vytvořte a upevněte smluvní vztahy

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Η υποστήριξη μακροπρόθεσμων συμβατικών σχέσεων απαιτεί διαχείριση και φροντίδα. Παρακολουθήστε τους πελάτες, τους συνεργάτες και τις συμβάσεις σε ένα μέρος.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας