Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Δεν είστε σίγουροι για το πώς διεξάγονται οι διαδικασίες έρευνας μέσα στην εταιρεία; Δυσκολεύεστε να βρείτε την κεντρική εγγραφή των ερωτημάτων, των προσφορών, των διαγωνισμών που υποβλήθηκαν και της αξιολόγησής τους; Δεν είστε σίγουροι εάν οι διαδικασίες έγκρισης ακολουθούν τους κανόνες που ορίσατε; Η λύση μας σας βοηθά να καταγράφετε όλες τις εσωτερικές έρευνες ηλεκτρονικά. Η διαδικασία αυτή θα σας δώσει μια επισκόπηση ξεκινώντας από την αίτηση, μέσω της έγκρισης, στην προσφορά και τέλος στην πραγματική αγορά.
Icon-19

ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ

Αποφύγετε οποιαδήποτε σύγχυση με τα ερωτήματα και τις προσφορές. Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τα ερωτήματα εύκολα, από ένα μέρος, από την αρχή. Θα δημιουργήσουμε χώρο για τα ερωτήματά σας και την σχετική τεκμηρίωση. Η συμβουλευτική διαδικασία και η διαδικασία έγκρισης θα είναι διαφανής και αποτελεσματική, εξαιτίας των σαφών καθορισμένων κανόνων. Στα αρχεία του ιστορικού μπορείτε να παρακολουθήσετε και να επαληθεύσετε το κάθε βήμα.

Icon-20

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Οι προσφορές έρχονται σε μια εταιρεία με διαφορετικούς τρόπους και μερικές φορές μπορεί να προκύψει ο υπεύθυνος να τις λαμβάνει καθυστερημένα, ή ακόμα και καθόλου. Χρησιμοποιώντας τη σύνδεση για την εγγραφή εισερχόμενης αλληλογραφίας, μπορούμε να δρομολογήσουμε αυτόματα τις εισερχόμενες προσφορές στους σωστούς φακέλους εγγράφων. Έτσι, τα έγγραφα φυλάσσονται σε ένα μέρος. Λόγω προκαθορισμένων διαδικασιών, εξασφαλίσαμε επιπλέον την ελεγχόμενη κυκλοφορία της έγκρισης πληροφοριών και εγγράφων.

Icon-21

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ

Κάθε αγορά αρχίζει με τη συμπλήρωση μιας απλής φόρμας. Χάρη στη λύση μας, η διαδικασία της επεξεργασίας μπορεί να οριστεί σύμφωνα με την αναμενόμενη τιμή αγοράς. Για παράδειγμα, από ένα εκατομμύριο και άνω δηλώνεται ένας διαγωνισμός αυτόματα και πολλοί διαφορετικοί υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι για την έγκριση κλπ. Η διαδικασία μας για τις εγκρίσεις θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι κάθε διαγωνισμός είναι γρήγορος, απλός και διαφανής.

Icon-22

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αιτήσεις, προσφορές, διαγωνισμοί – όλα υλοποιήθηκαν όπως επιθυμούσατε. Άρα ποιο είναι το επόμενο βήμα; Τι θα συμβεί με την ίδια την αγορά; Τα δικά μας συστήματα διαχείρισης εγγράφων θα σας βοηθήσουν επίσης με τις εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσετε, όπως συμβάσεις, παραγγελίες αγορά και τιμολόγηση. Επικεντρωθείτε στη διαχείριση της εταιρείας σας και όχι σε περιττές διοικητικές εργασίες.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας