Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Η λύση μας βοηθά τον δημόσιο τομέα να εξυπηρετεί καλύτερα τους πολίτες του, παρέχοντας αυτοεξυπηρετούμενες υπηρεσίες (self-services), εξορθολογισμό των ενεργειών και ενεργοποίηση της ενημερότητας.
Icon-45

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ:

Διαχείριση υποθέσεων, εγγράφων και επαφών κεντρικά, σε ένα μόνο σημείο. Ενεργοποίηση ροών εργασίας, βασισμένες σε αλλαγές πληροφοριών ή συμβάντων. Η διαχείριση υποθέσεων χρησιμοποιείται στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, του ποινικού ή εταιρικού δικαίου, καθώς και σε άλλους τομείς.

Icon-47

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ:

Παρακολούθηση και επεξεργασία αποδεικτικών στοιχείων για δίωξη ή άλλη παράβαση. Αποτελεσματική προστασία των επεξεργασμένων πληροφοριών. Εξασφάλιση μιας διαδρομής ελέγχου για την εργασία με τις πληροφορίες.

Icon-46

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Παροχή καλύτερων πληροφοριών στους πολίτες και προσφορά υπηρεσιών με χαμηλότερο κόστος. Επιτρέψτε την πρόσβαση σε δημόσια αρχεία και ψηφιακές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές. Δημιουργήστε ένα αποτελεσματικό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό με πιθανή σύνδεση με εσωτερικές πηγές πληροφοριών.

Icon-48

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ:

Σε καταστάσεις κρίσης, όπως οι πλημμύρες, η εκκένωση των πολιτών, οι πυρκαγιές κ.λπ., απαιτείται γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ διαφόρων φορέων, όπως η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία, οι δήμοι με εκτεταμένες αρμοδιότητες, οι ιατρικές εγκαταστάσεις κ.λπ. Η λύση μας επιτρέπει αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων με προθεσμίες παρακολούθησης, αποστολή μηνυμάτων κειμένου έκτακτης ανάγκης και λεπτομερή καταγραφή όλων των ενεργειών που αναλαμβάνονται.

Icon-49

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ:

Δημιουργήστε ένα αποτελεσματικό κανάλι επικοινωνίας με τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις για την ανταλλαγή και συλλογή πληροφοριών. Έλεγχος και αναφορά της ποιότητας της εκπαίδευσης στα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

icon-50

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Παροχή στους φοιτητές ενός σαφούς εκπαιδευτικού συστήματος για εγγραφή σε σπουδές. Κάνετε διαθέσιμες τις πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα σπουδών. Απλοποιήστε τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τους σπουδαστές και τα αρχεία τους μέσω ηλεκτρονικών εντύπων, διαδικασιών και ειδοποιήσεων. Δείξτε τα αποτελέσματα των μαθητών στους νόμιμους κηδεμόνες τους.

Icon-75

ΑΜΥΝΑ:

Η σωστή λειτουργία των αμυντικών μηχανισμών της χώρας υπόκειται σε έγκαιρη αξιολόγηση απειλών, καθώς και στην άψογη λειτουργία των συστημάτων εφοδιαστικής, διαχείρισης και συντήρησης στρατιωτικού εξοπλισμού, διαχείρισης αποστολών, εφαρμογής και τήρησης εθνικών και διεθνών προτύπων ασφάλειας και συνεργασίας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των ημερησίων διατάξεων του Υπουργείου Άμυνας και εξορθολογισμός των διαδικασιών από την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων έως τη διεθνή συνεργασία.

Přehledy a analýzy veřejný sektor

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ:

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και σε ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε τάσεις και σχέσεις.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας