Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Οι λύσεις μας επιτρέπουν την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών διαδικασιών και την παροχή των σωστών πληροφοριών στους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Συγχρόνως, εγγυόμαστε τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις και τη νομοθεσία και τη μείωση του κινδύνου ανθρώπινου λάθους.


Οι εταιρείες οι οποίες παρέχουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μπορούν να λαμβάνουν καλύτερες και ιδιαίτερα ταχύτερες αποφάσεις, με βάση ακριβείς πληροφορίες - είτε πρόκειται για έγκριση καταναλωτικού δανείου, είτε για επίλυση καταγγελιών στο τηλεφωνικό κέντρο.
Icon-44

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επιτάχυνση της διαδικασίας δημιουργίας ενός νέου πελάτη: από τον αυτόματο έλεγχο των εγγράφων του, μέσω της δημιουργίας της ταυτότητας σε όλα τα εσωτερικά συστήματα, έως τη χρηματοδότησή του. Κάλυψη όλων των καναλιών σε μια διαδικασία.

Icon-51

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Αυτοματοποίηση της διαδικασίας ανοίγματος λογαριασμού και των υποτομέων του, όπως ο έλεγχος του ατόμου, η επικοινωνία με τους πελάτες, η προετοιμασία των συμβάσεων, η συνεργασία με τους μεταφορείς, η ενσωμάτωση σε άλλα εσωτερικά συστήματα (βασικό σύστημα, διαδικτυακή τραπεζική κ.α.).

Icon-63

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ

Δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να κάνουν αίτηση για δάνειο από οπουδήποτε και να πάρουν την πρώτη προσφορά σε λίγα λεπτά. Διαχειριστείτε αυτόματα ολόκληρη τη διαδικασία και διαθέστε υπό έλεγχο όλους τους κινδύνους και το χρόνο. Μετά την έγκριση του δανείου, περαιτέρω διαδικασίες θα διαχειριστούν την αποπληρωμή, την αυτόματη επικοινωνία με τον πελάτη και την ενδεχόμενη είσπραξη οφειλών.

Icon-56

ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΕΟΥΣ

Εφαρμογή διαδικασιών για τον χειρισμό των εισπρακτέων - πρόωρη και καθυστερημένη είσπραξη - καθιέρωση διαδικασιών δυναμικής είσπραξης οφειλών για μεμονωμένα τμήματα οφειλών πελατών χωρίς την εξάρτηση από τον προμηθευτή.

Icon-53

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Παρακολουθήστε, επικοινωνήστε και διαχειριστείτε πληροφορίες σχετικά με τους οφειλέτες στα διάφορα τμήματα και διασυνδέστε τα μοντέλα λήψης αποφάσεων στη διαδικασία. Μείωση του κινδύνου αθέτησης πληρωμής χρέους και πιθανής απάτης.

Icon-52

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αυτοματοποίηση και εξορθολογισμός των διαδικασιών έγκρισης και παροχής ασφάλισης, καθώς και υπογραφή των συμβάσεων με τους πελάτες εγκαίρως, πριν και μετά την επίσημη έγκριση ασφάλισης.

Icon-42

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Βελτίωση της ποιότητας των δεδομένων και της διαχείρισης των εγγράφων. Μείωση του κινδύνου και διασφάλιση της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία.

Icon-58

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Διαχείριση των διαδικασιών παραπόνων και μικροδιαφορών σε όλα τα κανάλια εισόδου στις διάφορες υπηρεσίες. Επιτάχυνση του απαιτούμενου χρόνου για να τα χειριστείτε και να δώσετε στους επεξεργαστές ακριβείς πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή.

Icon-59

ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ

Η επίλυση συγκρούσεων, που ρυθμίζεται από κανόνες και διαδικασίες, επιτρέπει τη διαχείριση πολύπλοκων αποφάσεων σχετικά με τη δρομολόγηση, καθώς και παράλληλων ροών σε περιπτώσεις πολλαπλών αντιρρήσεων.

Přehledy a analýzy - finanční služby

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε σημαντικές πληροφορίες και σε ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε τάσεις και σχέσεις.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας