Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Φροντίστε τους πελάτες σας, προβλέψετε τις ανάγκες τους και διατηρήστε την εύνοιά τους. Με το WEBCOM Automotive, έχετε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για τη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας τόσο της πώλησης όσο και του after sales, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της απόδοσης.
Řízení financí

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ενοποιήστε, αυτοματοποιήστε και απλοποιήστε τη διοίκηση και τη διαχείριση των οικονομικών. Ελαχιστοποιήστε το απόθεμα βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα της εφοδιαστικές διαδικασίες. Παρακολουθήστε τις οικονομικές ροές με τα αποτελέσματα της διεύθυνσης, συμπεριλαμβανομένων των αναλύσεων για τους αντιπροσώπους.

Marketing

MARKETING

Προσκαλέστε τους πελάτες σας για να τους παρουσιάσετε ένα νέο μοντέλο, να οργανώσετε μια μεγάλη προωθητική ενέργεια και χάρη στις επαφές να φέρετε πελάτες πιστούς στο εμπορικό σήμα σας.

Řízení dealerství

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ

Αυξήστε τον όγκο των πωλήσεων χάρη στην πολύπλοκη σύνδεση των μεμονωμένων διαδικασιών πώλησης. Βελτιστοποιήστε τη χρήση των δυνατοτήτων εξυπηρέτησης χάρη στον σύγχρονο έλεγχο της υπηρεσίας. Μέσω της πλήρους παρακολούθησης και της σωστής εποπτείας πελατών και εξυπηρέτησης, μπορείτε να επιτύχετε την βέλτιστη απογραφή ανταλλακτικών.

Moderní technologie

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επωφεληθείτε από ταμπλέτες και smartphones στο χώρο επίδειξης, στην εξυπηρέτηση και τη διαχείριση πελατών αλλά και των επιχειρήσεων.

Přehledy a analýzy auto

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αποκτήστε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε σημαντικές πληροφορίες και σε διάφορα εργαλεία ανάλυσης που σας βοηθούν να βρείτε τάσεις και σχέσεις. Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον που δείχνουν οι πελάτες για τα οχήματά σας και τον τρόπο παροχής ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών.

Řízení dealerské sítě

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Παρακολουθήστε την πορεία των επιχειρηματικών ευκαιριών από το πρώτο σημείο ενδιαφέροντος, αναθέστε την ευκαιρία στον πιο κατάλληλο πωλητή οχημάτων και παρακολουθήστε την επιτυχία των πωλήσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητα ολόκληρου του δικτύου αντιπροσώπων.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας