Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Σας ανησυχεί η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού; Πιστεύετε ότι η πλήρωση νέων θέσεων στην εταιρεία σας δεν συμβαίνει όπως θα έπρεπε; Ένας νέος υπάλληλος δεν έχει όλα όσα χρειάζεται για την έναρξη του στην εργασία και έτσι η ένταξή του στο ενεργό εργατικό δυναμικό δεν είναι αποτελεσματική. Και τι γίνεται με τα αρχεία που περιέχουν δεδομένα προσωπικού; Ένα σωστά σχεδιασμένο σύστημα ανθρώπινου δυναμικού είναι το θεμέλιο κάθε επιτυχημένης εταιρείας. Το προσωποποιημένο μας σύστημα θα σας βοηθήσει με όλες τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού στην εταιρεία σας.
Icon-05

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ;

Οι τακτικές δραστηριότητες του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού περιλαμβάνουν την παρακολούθηση πολλών όρων, όπως συμβάσεις με δοκιμαστική περίοδο, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, εγκυρότητα ιατρικών εξετάσεων, νομική εκπαίδευση, πιστοποίηση κλπ. Οι λύσεις μας επιτρέπουν την καταγραφή όλων των όρων σε ένα μέρος, τη δημιουργία ειδοποιήσεων και τον έλεγχο όλων των διαδικασιών ανθρώπινου δυναμικού.

Icon-06

ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Για να αποφύγετε το χάος κατά την διαδικασία πρόσληψης, το σύστημά μας θα σας βοηθήσει να ορίσετε γύρους συνεντεύξεων και διαδικασία επιλογής προσωπικού. Επιπλέον, θα παρακολουθεί την καθορισμένη δοκιμαστική περίοδο του νέου υπαλλήλου, προκειμένου να μην χάσετε ποτέ την ευκαιρία πρόσληψης του εάν αποφασίσετε να τον/την κρατήσετε στην εταιρεία.

Icon-07

Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

Οι νέοι υπάλληλοι δεν έχουν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους κατά το ξεκίνημα τους σε μια επιχείρηση, οπότε διαρκεί αρκετές ημέρες για να μπορέσουν να αρχίσουν να εργάζονται. Είτε πρόκειται για τον υπολογιστή, πρόσβαση στο σύστημα ή για τους κωδικούς πρόσβασης, καλύπτουμε ολόκληρη τη διαδικασία για έναν νέο υπάλληλο να ξεκινήσει την εργασία από την πρώτη ημέρα. Οι εργασίες διανέμονται αυτόματα σε εξουσιοδοτημένα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της προθεσμίας, καθώς επίσης και οι ρυθμίσεις δικαιωμάτων μπορούν να δημιουργηθούν απευθείας από το σύστημα.

Icon-08

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η τακτική αξιολόγηση των υπαλλήλων μπορεί συχνά να είναι ένας εφιάλτης. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν είναι συστημικά και υπάρχει έλλειψη εποπτείας για τις δραστηριότητες παρακολούθησης. Χάρη στις εξατομικευμένες μας λύσεις, θα διαθέτετε όλες τις πληροφορίες σχεδόν αμέσως μετά την αποστολή τους. Τα καθήκοντα παρακολούθησης και δραστηριότητες όπως η κατάρτιση, η εκπαίδευση, η μετεγκατάσταση, οι προαγωγές κλπ. Αποτελούν μέρος της εφαρμογής. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης μπορούν να συγκεντρωθούν σε σαφείς εκθέσεις, ώστε να μην χάσετε ποτέ κάτι σημαντικό.

Icon-09

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Οι εταιρείες οφείλουν κατά νόμο να καταγράφουν το μέγεθος των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τους υπαλλήλους τους. Τα περισσότερα από αυτά τα έγγραφα αποθηκεύονται σε έντυπη μορφή και η ανάκτηση και η προώθηση τους είναι πολύ δύσκολη. Η εφαρμογή μας σας επιτρέπει να εργάζεστε με διαφορετικές πηγές πληροφοριών σε ένα μέρος. Οι βελτιστοποιημένες φόρμες όπως οι προσωπικές κάρτες των εργαζομένων περιλαμβάνουν επίσης τις συμμετοχές, την αξιολόγηση, την κατάρτιση, τις μέρες αδείας και άλλων βασικών στοιχείων. Κάνει το έργο ενός τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σημαντικά πιο γρήγορο και αποτελεσματικότερο. Τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε ένα σημείο σας επιτρέπουν επίσης να δημιουργείτε διάφορες περιλήψεις και στατιστικά στοιχεία για τη διοίκηση και τις αρχές, εάν ζητηθούν.

Přehled požadavků pro obsazování pracovních pozic

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Χρειάζεστε έναν νέο υπάλληλο; Ορίστε το προφίλ του κατάλληλου υποψηφίου που αναζητάτε. Καθορίστε την περιγραφή της θέσης και τις υποχρεώσεις αυτής. Περιγράψτε τι μπορείτε να προσφέρετε για αυτή την θέση. Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν έξυπνα και βολικά σε ένα συγκεκριμένο μέρος για όλες τις θέσεις.

Přehledy a analýzy

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε σημαντικές πληροφορίες και σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ανάλυσης που θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε τάσεις και σχέσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς εκπαιδεύονται οι υπάλληλοί σας και συνεχίστε να επεκτείνετε τις γνώσεις τους.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας