Μαζί μας, έχετε τον έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών σας
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΛΑΘΩΝ
Οι εργασίες στον τομέα της Ανάπτυξης, της Ακίνητης Περιουσίας και της Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας γίνονται απλές με τη λύση μας, είτε είναι η διαχείριση ακινήτων, η κατασκευή οικιστικών έργων, η διαχείριση και η μίσθωση ακινήτων, είτε οι υπολογισμοί των μισθωτικών σχέσεων.
Centrální databáze objektů

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Οι σαφείς αποδείξεις των δεδομένων των περιουσιακών στοιχείων επιτρέπουν τη δημιουργία λογικών και καλά διακανονισμένων μονάδων, καθορίζοντας παράλληλα τις αμοιβαίες σχέσεις και χαρακτηριστικά τους - διασύνδεση οικοπέδων, εγκαταστάσεων, κτιρίων, πολυκατοικιών κλπ.

Property management

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Εξασφάλιση της διοίκησης και της διαχείρισης των σχέσεων του ενοικιαστή, της κατανομής του κόστους υπηρεσιών και της πολύπλοκης τιμολόγησης.

Prodejní proces

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Απλοποίηση και αυτοματοποίηση των μετατροπών των τιμών πώλησης με βάση πραγματικές μετρήσεις, τις αλλαγές πελατών και τους όρους εκτέλεσης τους. Τμηματοποίηση της διαδικασίας πώλησης από πλευράς συμβατικών διαπραγματεύσεων. Αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση των πληρωμών και της τιμολόγησης.

Řízení vztahů se zákazníky

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Βοηθά στον εντοπισμό πιθανών πελατών και επιτρέπει επίσης τη βέλτιστη διοίκηση και διαχείριση των δραστηριοτήτων πριν από την πώληση μέχρι την πώληση και τη μίσθωση του ακινήτου. Επιτρέπει την προσέγγιση πελατών μέσω έργων και εκστρατειών μάρκετινγκ.

Správa dokumentů

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Τα έγγραφα μπορούν να δημιουργηθούν βάσει προκαθορισμένων προτύπων και πληροφοριών στη λύση μας. Τα υφιστάμενα έγγραφα (π.χ. έγγραφα κατάρτισης ή υπογεγραμμένες συμφωνίες) μπορούν να επισυναφθούν σε, μεταξύ άλλων, κτίρια, πελάτες ή υφιστάμενες συμβάσεις.

Přehledy a analýzy development

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε σημαντικές πληροφορίες και σε ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε τάσεις και σχέσεις. Πρόβλεψη π.χ. του ποσοστού της μισθωμένης περιοχής κατά τους επόμενους έξι μήνες.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές διαδικασίες και επίσης να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας? Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Επιλέξτε τον τομέα ή τους τομείς των επιχειρησιακών διαδικασιών που σας ενδιαφέρουν, και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Στην αρχή της ενότητας